APK

Voor de keuring van uw auto kunt u uiteraard terecht bij onze BOVAG autogarage in Zelhem. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak bij ons in of bel naar 0314 – 621637.

Wij hanteren vriendelijke prijzen bij de kosten voor de APK én het onderhoud aan uw auto. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is de APK gratis. Wij denken altijd met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u altijd een veilige auto terugkrijgt.

j3e4ZHQ1sGiWeKDb49BM4IqItXCqkikDLnUdgVRt.jpeg

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.